Vasárnap lesz az Ezer lámpás éjszakája városunkban is
2017. május 25. írta: Cseri Pál

Vasárnap lesz az Ezer lámpás éjszakája városunkban is

ezel.jpg

Este fél tízkor tízezer világító lufit engednek a magasba, hogy ezzel hívják fel a figyelmet a gyermekeltűnés aggasztó jelenségére.

Vasárnap tartják az  Ezer lámpás éjszakáját az eltűnt gyermekekért. Országszerte  tizenhárom helyszínen jótékonysági koncertekkel, családi és  gyermekprogramokkal várják az érdeklődőket - közölte a program  ötletgazdája a rendezvényt beharangozó budapesti sajtótájékoztatón  csütörtökön, az eltűnt gyermekek világnapján -írja a kisalfold.hu.

Kárász Róbert elmondta: valamennyi helyszínen lesznek rendőrök  és civil szervezetek, felvilágosító programokat, mentési  bemutatókat tartanak. Este fél tízkor tízezer világító lufit  engednek a magasba, hogy ezzel hívják fel a figyelmet a  gyermekeltűnés aggasztó jelenségére.   

Németh Ágnes, az Országos Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési  osztályának vezetője ismertette: évente több mint 18 ezer fiatalt  keres a rendőrség. Az eltűntek 35 százaléka egy hónapon belül  megkerül, az eltűntek 3-5 százalékát azonban huzamosabb ideje  keresik - tette hozzá.

A győri program:

19:30 Benji

20:00 Torres Dani - Dani Torres Official

20:30 Rácz Gergő

21:00 Varga Viktor

21:30 Világító lufik magasba engedése

Műsorvezető: Erdélyi Mónika

Helyszín: Aranypart 2

A programok ingyenesek!

Címlapfotó: kisalfold.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

 

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5612540575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása