Jól teljesítenek a győriek a Shell Eco- marathonon
2017. május 27. írta: Cseri Pál

Jól teljesítenek a győriek a Shell Eco- marathonon

maratonnauto.jpg

Már az első mért idejükkel megdöntötték tavalyi eredményüket a győri egyetemisták a Shell Eco-marathonon - a verseny azonban még csak most kezdődik, így tovább javíthatnak az eredményükön.

A csapat már két napja tesztel a londoni pályán miután az elsők között mentek át a technikai és biztonsági ellenőrzésen. Az első mért tesztkörüknél pedig már 128,2 km-t tudtak megtenni 1 kWh energiával a Queen Elizabeth Olimpiai Park körül kialakított városi versenypályán- írja az autoszektor.hu

Ezzel máris megdöntötték a tavalyi, dobogós helyezésre elegendő 127 km-es távolságukat. A verseny azonban még csak most kezdődik, így az egyetemisták tovább javíthatnak az eredményükön.

Címlapfotó: autoszektor.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6112544311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása