Harmadik helyet szereztek megyén tevékenység-irányítói
2017. szeptember 16. írta: Cseri Pál

Harmadik helyet szereztek megyén tevékenység-irányítói

tev_irany_police_hu.jpg

Tatabányán rendezték a Rendőrség Tevékenység-irányítási Központjainak és Hívásfogadó Központjainak III. Országos Szakmai Versenyét.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságon rendezték meg 2017. szeptember 12-én és 13-án a Rendőrség Tevékenység-irányítási és Hívásfogadó Központjai III. Országos Szakmai Versenyét. A verseny célja a szakmai megmérettetésen túl az országosan 2013 decemberétől egységesen létrehozott Tevékenység-irányítási Központok munkatársainak tapasztalatcseréje volt.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Ügyeleti Főosztálya által szervezett versenyt Hablicsek Nikoletta r. ezredes főosztályvezető és Farkas Gábor r. dandártábornok a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyitották meg.

A 19 megyei rendőr-főkapitányságról, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányságról érkezett háromfős csapatoknak elméleti tudásukról és gyakorlati ismereteikről kellett számot adniuk. A feladatok között jogi, ügyeleti jelentőszolgálati ismeretek éppen úgy szerepeltek, mint a különböző lakossági bejelentések fogadása és az erre reagáló rendőri tevékenység összehangolása és irányítása. A résztvevők ezen felül megtekinthettek egy látványos mentési gyakorlatot is, a társszervek bevonásával.

A helyezetteknek járó elismeréseket Farkas Gábor r. dandártábornok, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át.

A verseny végeredménye

A Tevékenység-irányítási Központok csapatai közül:

  1. helyezett: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.
  2. helyezett: Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

III. helyezett: Győr-Moson Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Hívásfogadó Központok csapatai közül:

  1. helyezett: Szombathely 2. műszak
  2. helyezett: Miskolc 2. műszak

III. helyezett Szombathely 3. műszak

 

Címlapfotó: police.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9012868536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása