A Zsolimpia mellékhatása? Kérdezze a gyerek vízilabdásokat Győrben!
2017. november 09. írta: Cseri Pali

A Zsolimpia mellékhatása? Kérdezze a gyerek vízilabdásokat Győrben!

fittparade_hu.jpg

Egy elkeseredett győri anyuka kereste meg portálunk a következő problémával. Kisfiával vízilabdázni járnak az Aqua Sportuszodába. Sajnos a nem megfelelő körülmények miatt az edzések este 18-19 órakor kezdődnek, és 20-21 óráig tartanak. Az 50 méteres medence ketté van osztva: az egyik részében szinkronúszók edzenek, a másikban több korosztály vízilabdázó edz egyszerre. Nincs lehetőség meccsek előtt két kapura játszani, mert nincs hely.

Az anyuka szerint az egésznek az az oka, hogy építettek ugyan egy 33 méteres medencét a vízilabdázóknak kint a szabadban, pár méterre az ott levő lakóházaktól, de a lakók beszereztek egy jogerős bírósági határozatot, hogy nagy a zajterhelés. Emiatt kitiltották a gyerekeket a medencéből.

Bár a medence eredetileg a vízilabdázóknak épült, az EYOF idején bemelegítő medencének használták, nem értjük a gyerekek mitől jelentenek nagyobb zajterhelést.

Már másodszor fedik le medencét, mert eddig minden borítás ellenére is hangos, a szomszédoknak. A gépház pedig még mindig szabadon van, ami nemcsak balesetveszélyes, de munkavédelmi szempontból is minimum aggályos.

Az is érdekes kérdés, hogy számon kérte-e már valaki a tervezőt, és azt a szakembert, aki ezt az egészet átvette, illetve ki fizeti az újabb és újabb lefedéseket? A kérdés persze költői, mert valószínűleg a győri polgárok fizetik, még ha hússzor is fedik le újra, akkor is.

Miért a gyerekeket büntetik?

 

A kép illusztráció: fittparade.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4113217887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása