Kerékpártolvajokat füleltek le Győrben. Jelentkezzen a bicaj tulajdonosa!
2017. november 12. írta: Cseri Pali

Kerékpártolvajokat füleltek le Győrben. Jelentkezzen a bicaj tulajdonosa!

kerekpartolvajok.jpg

A Győri Rendőrkapitányság  lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat V. Tamás és V. Erik ellen.

A gyanúsítottaknál tartott házkutatás során a rendőrök bűncselekményből származó, ismeretlen eredetű kerékpárt találtak és foglaltak le. A nyomozás adatai alapján a kétkerekűt ellopták, azonban a nyomozók nem tudták a tulajdonosát beazonosítani, mivel a sértett eddig nem tett bejelentést a bűncselekményről.

A rendőrség kéri, hogy a képen látható kerékpár tulajdonosa jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.) a tulajdonjogot hitelt érdemlően igazoló okirattal vagy számlával. A sértettek telefonon is tehetnek bejelentést a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának 06-96-417-329-es hívószámán vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Címlapfotó: police.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4613245561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása