Felelőtlen vezetés a négyzeten Győrben!
2017. november 17. írta: Cseri Pali

Felelőtlen vezetés a négyzeten Győrben!

Érdekes és veszélyes vezetési szokásaink újabb darabját mutatja be a Győrben közlekedünk csoport. A videó magért beszél, nem is nagyon értjük, hogyan történhet meg az ilyen.

“Tibi nem hitt a szemének ma reggel. Az Ipar útról küldte a felvételt:

"Hali, Egy felelőtlen, ámokfutó Passat-os elmeháborodását filmezte le kamerám! Záróvonalon keresztül előzött, majd a BMW-s, aki jobbról kerülte szerencsétlen autóst éppen akkor váltott sávot (itt jegyzem meg, szerintem ez verseny volt) és a Passat-os, aki ettől a ponttól kezdve szerintem már potenciális közlekedési gyilkos-jelölt, balról, a felüljárón felfelé még egy autót megelőzött úgy, hogy amikor befejezte, akkor már felért a tetejére és csak a szerencsének volt köszönhető, hogy épp senki nem jött szembe a felüljáró másik oldalán! Ez már számomra felfoghatatlan, és az ilyennek 15-20 évre elvenném a jogsiját!"-írják a blogon. És mennyire igazuk van.


 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4013292785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása