Megható karácsonyi lovas-kezdeményezés Győrszentivánon: ingyen lovagolhatnak a gyerekek
2017. november 20. írta: Cseri Pali

Megható karácsonyi lovas-kezdeményezés Győrszentivánon: ingyen lovagolhatnak a gyerekek

kiss_anna_facebook.jpg

Egy Németországból indult kezdeményezéshez csatlakozik egy Győrszentiváni hölgy, és lovas ismerőseit is erre buzdítja a Facebookon. A lényeg, hogy olyan gyerekek lovagolhatnak, ápolhatják a pacikat ingyen, akiknek a családja nem engedheti meg magának, hogy lovagolni járhasson.

“Szeretnék egy (vagy akár több) kisgyermeknek időt ajándékozni Karácsonyra, amit a lovammal tölthet! Sörényt fonunk, ápolunk, sétálunk, picit lovagolunk. Szeretném, ha olyan gyermek vagy szülője jelentkezne, aki nem engedheti meg magának, hogy gyermeke lovak között lehessen, lóra üljön... Szívesen adnám ezt az időt olyan gyermeknek is, akire bármilyen okból a ló közelsége gyógyító hatással lehet.

Ha ismersz ilyen kisgyermeket, akinek felcsillan a szeme, ha meghallja a szót, hogy “Ló”, és úgy gondolod, ez egy élmény lenne az életében, kérlek küldj pár sort arról, hogy miért őt gondolod a megfelelőnek."

A családommal / barátainkkal mi is várjuk a gyerekeket Győrszentivánra 7 gyermekbarát lovunkhoz (4 póni, 3 nagy ló)! 7 főt tudunk vállalni, az időpont pedig 2017. dec. 9., szombat délután lenne. A jelentkezéseket / ajánlásokat privát üzenetben várom!”-írja Kiss Anna a Facebookon.

Reméljük, sokan fognak csatlakozni, és országossá bővülhet a kezdeményezés.

 

Címlapfotó: Facebook/ Kiss Anna

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1213318417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása