Állandó rendőri jelenlét az adventi vásárokon Győrben is
2017. december 02. írta: Cseri Pali

Állandó rendőri jelenlét az adventi vásárokon Győrben is

vasaro_rendor_police_hu.JPG

A karácsony közeledtével Győr belvárosában ismét átveszik a főszerepet az ünnepi vásárok, amelyek jelentős számú látogatót vonzanak. A rendőrség, a közterület-felügyelet és a polgárőr szervezetek képviselői idén is közösen vigyáznak a közterületek rendjére. A rendőri jelenlét célja a bűncselekmények megelőzése és a vásárok biztonságának növelése, a közrend, a közbiztonság és a zavartalan közlekedés fenntartása. A szélsőséges cselekmények megelőzése érdekében idén a rendőri jelenlét mellett fizikai akadályok, beton terelőelemek is növelik a biztonságot.

Az év végi időszakban az ünnepekkel összefüggő, nagy tömegeket vonzó helyszíneken részt vevők nagyobb eséllyel lehetnek bűncselekmény vagy egyéb jogsértés áldozatai, ezért a Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy akik gépjárművel érkeznek a járművek utasterében, vagy más látható helyen ne hagyjanak semmilyen értéktárgyat!

Fontos, hogy a vásárra látogatók az értékeiket, pénztárcájukat ne hagyják látható helyen, táskájukat ne hagyják őrizetlenül, mert a tolvajok ezekre a helyzetekre figyelnek fel elsősorban.

A közlekedési balesetek megelőzése érdekében kérjük, hogy a vásárok környékén a járművezetők és a gyalogosok fokozott körültekintéssel közlekedjenek nemcsak a megnövekedett forgalmi viszonyok, hanem a téli időszakban jelentősen megváltozott közlekedési körülmények miatt is.

A Győri Rendőrkapitányság kéri a lakosság segítségét annak érdekében, hogy együttes összefogással mindenki békésen és boldogan tudjon felkészülni az év végi ünnepekre

 

Címlapfotó: police.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2513411569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása