Veszélyben Győr, veszélyben a Haza! Labanciából és Tótország felől válogatott fegyveresek támadják meg szeretett hazánkat!
2018. január 05. írta: Cseri Pali

Veszélyben Győr, veszélyben a Haza! Labanciából és Tótország felől válogatott fegyveresek támadják meg szeretett hazánkat!

hatarvadasz_3.jpg

Észak felől, a magyar-szlovák határon már piréz diverzánsok hada gyülekszik, hogy a Dunán átúszva és egyenként a győri polgárok közé vegyülve készítsék elő a város elfoglalását!

Ugyanakkor nyugatról is viharfelhők közelednek. A nyugati-vandál hordák már az osztrák-magyar határhoz közelednek. Burgerland már lángokban! És most arra készülnek, hogy Hegyeshalomnál betörve, rabolva, gyújtogatva rohanják le Győrt, még a pirézek előtt!

Kedves olvasóink! Természetesen a fenti mondatokat csupán viccnek szántuk! Ugyan ki szeretne az Európai Unió belső határain illegálisan áttörni, amikor ezt legálisan is megteheti bárki?

Ugye hogy senki!

Ennek ellenére még 2016 augusztusában jelentette be az országos rendőrfőkapitány, hogy a határvadász századok létszámát 3000 fővel növelik. Akkor hangzott el, hogy Győrben, Szombathelyen és Budapesten is bővítik a létszámot. Elsősorban a mélységi ellenőrzés erősítése céljából.

hatarvadasz_2.jpg

Nos, akkor ez nem okozott sok meglepetést senkinek. Az Unió (a schengeni) határainak erősebb védelme mindenkinek érdeke. Az ugyan sehol nem hangzott el, hogy Győrbe mekkora létszámbővítés lesz, de ha logikusan gondolkozunk?  Egye fene, legyen Győrben is több határvadász...mondjuk 20 helyett 40 ….merthogy ennél többre aligha van itt szükség!

A fenti bevezető után szembesültünk azzal a révfalusi építkezéssel, ami a volt határőr laktanya területén (most a Készenléti Rendőrség bázisa) folyik. A két tömb, (egyik 5, a másik 4 szintes) becsült befogadó képessége minimum 200 fő. És ugye nem csak erről a két épületről beszélünk, hanem a laktanya régebbi, meglehetősen nagy méretű épületeiről is, amelyekben szerintünk eddig is bőségesen elfért akárhány készenléti rendőr.

Vajon miért van szükség ekkora beruházásra néhány új határvadász elhelyezése miatt? Vagy lehet, valóban százas nagyságrendben bővül a létszám?

hatarvadasz_1.jpg

Lehet tényleg jönnek a pirézek és a vandálok? Vagy mégis minek? Nem pazarlás csöppet, hogy fiatal, életerős, kiképzett fiatal emberek százai unatkoznak vagy látszat feladatokat végeznek csak azért, mert kormányunk fenn akarja tartani a félelmet az emberekben a nem létező migránsokkal szemben?

Ugye azt tudják kedves győriek, hogy éjszaka Győr közrendjére jobb esetben 3 db rendőrségi járőr autó, azaz összesen 6 db rendőr ügyel. De vannak napok, amikor csak két autó ( 4 db rendőr) áll szolgálatba éjszakára! Ezek a rendőrök a készenléti rendőröknél alacsonyabb fizetésért, túlórákkal terhelve és komoly felelősséggel a vállukon végzik munkájukat a városlakók védelmében.

Nem lenne bölcsebb az ő létszámukat, fizetésüket növelni, munkakörülményeiket javítani?

Vagy ismét a politika, a manipuláció győz a józan ész rovására?

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6313552305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása