Két hetes olaszországi turnéra indult a Győri Balett
2018. január 12. írta: BoldiG

Két hetes olaszországi turnéra indult a Győri Balett

gyoribalett-gyoribalett-hu.jpg

Az öt éve tartó olasz nyelvterületet érintő vendégszereplés minden év kora tavaszán valósul meg, amely kilenc városban tíz előadást takar.

ötödik éve turnéznak Olaszországban. Ezúttal Cormonsban, Mestrében, Bellunóban, Paviaban, Vigevanoban, Bolognaban, Todiban, Spoletóban és Bariban lépnek fel.

Az olasz közönség láthatja Lukács András koreográfiájában a Bolero, valamint Youri Vamos koreográfiájában a Carmina Burana és a Rómeó és Júlia című darabokat.

Utóbbi előadásban a Mercutiót alakító Szanyi Tamás lesérült, őt a Prágai Operaház szólistája, Peter Strnad helyettesíti. A balettművész harmadik napja próbál a társulattal. Szanyi Tamás legközelebb a Müpában, január 31-én tér vissza a színpadra a Rómeó és Júlia című darabban.

Az utazó karaván közel 40 fővel 2 kamionnal, autóbusszal és mikrobusszal január 11-én indult útnak. Előadásaink az alábbi városokban láthatók: Cormons, Mestre, Belluno, Pavia, Vigevano, Bologna, Todi, Spoleto és Bari. Az olasz közönség már több alkalommal láthatta a Bolero (koreográfus: Lukács András) és a Carmina Burana (koreográfus: Youri Vamos) estet a társulat előadásában, idén ezen kívül a Rómeó és Júlia című balettel (koreográfus: Youri Vamos)  utazik az együttes.

(via MTI)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr513568413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása