Elképesztő győri eset: a férfi egy kisdiákot próbált az autójába csalni azzal, hogy az anyukája küldte őt
2018. február 02. írta: Cseri Pali

Elképesztő győri eset: a férfi egy kisdiákot próbált az autójába csalni azzal, hogy az anyukája küldte őt

gyerek.jpg

“2018.01.30-án délután fél 4-kor a kisbácsai Tulipános általános iskolából (tagiskolából) haza induló, az iskola mellett buszra váró kisdiák mellett megállt egy ISMERETLEN AUTÓ. Az autóban ülő férfi a kisdiákot megszólította, kérte, hogy SZÁLLJON BE az autójába! Arra hivatkozott, hogy ANYUKÁJA KÜLDTE őt, azért, hogy vigye haza. CSOKOLÁDÉVAL is kínálta. A kisdiák szerencsére NEMET MONDOTT neki!

Az ügyet az iskola jelentette a rendőrségnek.

Rémisztő és elgondolkodtató az eset. Ma reggel a tanító nénik elbeszélgettek a gyerekekkel. Természetesen nem kell most félelemben tartani őket, de nem árt ha többször hallják, hogyan kell viselkedniük, mit kell tenniük ilyen esetben.

Különösen elgondolkodtató, hogy a buszmegállóban a kisdiákon kívül még egy felnőtt is volt, aki ügyet sem vetett rájuk. Tételezzük fel, hogy épp nem arra nézett, vagyis nem látott semmit. Viszont, ha látta az autót, vagy a bent ülő férfit, akkor kérjük jelentkezzen a rendőrségen, hogy mielőbb meglegyen az elkövető!

Vigyázzunk a gyerekekre (is)! Ismételten kérjük, hogy ha bárki idegent vél látni az utcán, autóban ülve, jegyezze fel a rendszámát és ha úgy adódik, akkor azt adja át a rendőrségnek!”írja a Facebook-oldalán a Bácsa Polgárőr Egyesület.

 

Címlapfotó: Bácsa Polgárőr Egyesület Facebook-oldala

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8913626270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása