Durván kezdte az évet az Audi
2018. február 11. írta: Cseri Pali

Durván kezdte az évet az Audi

audi_autopro_hu.jpg

Az Audi eladásai érdemben nőttek januárban, amely döntően a kínai és az észak-amerikai autópiac jó teljesítményének, valamint az A4-es és az A5-ös modellek népszerűségének volt köszönhető.

Az év első hónapjában 149 100 darab Audit értékesítettek globálisan, amely több mint 20 százalékos növekedést jelentett 2017 azonos időszakához képest. Az erős start elsősorban a kínai (+73%) és az észak-amerikai (+9,9%) autópiac jó teljesítményének volt köszönhető, amelyek ellensúlyozni tudták az európai (-2,2%) autóeladások visszaesését.

Az egyes modellek között kiemelkedően teljesített az A4-es és az A5-ös, amelyek eladásai csaknem duplázódtak januárban az előző év azonos időszakához képest.

Jó kezdet ez az új évben

- jelentette ki Bram Schot, az Audi igazgatótanácsának az értékesítés és a marketing területeiért felelős tagja, az értékesítési számokkal kapcsolatban.

(portfolio)

 

Címlapfotó: autopro.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4613655488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása