Milyen lesz az új Hermann Ottó utcai Vásárcsarnok Győrben?
2018. február 15. írta: Cseri Pali

Milyen lesz az új Hermann Ottó utcai Vásárcsarnok Győrben?

gyor-vasarcsarnok-terv01.jpg

Kiírták a közbeszerzést a Hermann Ottó utcai Vásárcsarnok felújítására, amelyre a város 2 milliárd forintos támogatást nyert a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból.

gyor-vasarcsarnok-terv02.jpg

A kiírás szerint a  tervezett épület három egységből áll majd, egy piaci részből, egy többszintes parkolóból és a vásárlók utcájából.

“A meglévő épület vázszerkezetének megtartása mellett az újonnan kialakított telektömbben a jelenlegi piac helyén, azonos alapterületen és szintszámban a jelenleg üzemelő funkciók elhelyezése, többszintes parkolóház kialakítása. A tervezett épület három funkcionális egységre tagozódik, vásárcsarnok, kereskedők utcája és parkoló lemezek. Tervezett kialakítás biztosítja ezen egységek különálló használhatóságát.”

gyor-vasarcsarnok-terv03.jpg

A fejlesztés befejezésének várható időpontja: 2019. február 28.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5713670844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása