Kreatív rendőrök: tánc a drogok és a családi erőszak ellen Győrben (VIDEÓVAL)
2018. február 23. írta: Cseri Pali

Kreatív rendőrök: tánc a drogok és a családi erőszak ellen Győrben (VIDEÓVAL)

A bűn- és baleset-megelőzés témakörével kapcsolatos táncprodukciót tekinthetett meg közel 350 középiskolás diák Győrben.

A győri rendőrök meghívására, közel 350 középiskolás fiatal érkezett a győri Vaskakas Művészeti Központba 2018. február 21-én 13 órakor. A rendezvény célja az volt, hogy a fiatalok a drogok, a családon belüli és iskolai erőszak, a kiközösítés, valamint a balesetek elkerülési lehetőségeiről a táncművészet közvetítésével kapjanak információkat. Egy-egy téma táncbemutatóját követően a diákokkal interaktív beszélgetést folytattak a prevenciós szakemberek: a bűnmegelőzési ismeretekről Walczer Zsuzsanna rendőr őrnagy, míg a baleset-megelőzési tudnivalók tekintetében Rosta Roland rendőr őrnagy adott tájékoztatást.

(police)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2813691502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása