A KAKITÜNDÉR NEM LÉTEZIK! -  Sajnos Adyvárosban sem!!!
2018. március 04. írta: Cseri Pali

A KAKITÜNDÉR NEM LÉTEZIK! - Sajnos Adyvárosban sem!!!

kutykak.jpg

Azt gondoljuk, önmagáért beszél, ez a “felvilágosító” írás, amelyet a sötétben tapogatózó kis- és nagyállat-tartó gazdik figyelmébe ajánlunk. Lehet, hogy ők még a Télapóban is hisznek?

“Szomorúan tudatom hogy a kakitündér nem létezik. Ne haragudjatok, hogy a szüleitek nem árulták el ezt a titkot. Ha már elméletileg felelőségteljes állattartók vagytok akik dokihoz járatjátok a kiskedvenceiteket, etetitek, itatjátok... lesztek szívesek eltakarítani a kutyakakit! A gyermekem és én mostanában állandóan szarba lépünk. Nem győzöm takarítani, és mások után felszedni, ahogy a mi blökink után teszem. Őszintén nem lennék annak a helyébe akit rajtakapok... de őszintén? Most telt be a pohár. Van műanyagzacskó, papírzacskó vagy szoktasd a kutyádat a csatornára... hihetetlen emberek vannak.”

(Egy felháborodott városlakó Facebook- bejegyzése)

A fotó illusztráció

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1013714900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása