Jöttek, láttak, győztek a győri rendőrök: három bűnöző a horgukra akadt
2018. március 26. írta: Cseri Pali

Jöttek, láttak, győztek a győri rendőrök: három bűnöző a horgukra akadt

elfogas_police_hu.jpg

A győri rendőrök bűnügyi és közbiztonsági körözési célú fokozott ellenőrzést tartottak Győrben.

A Győri Rendőrkapitányság 2018. március 25-én hajnalban bűnügyi és közbiztonsági körözési célú fokozott ellenőrzést tartott. Az akció során a rendőrök 80 személyt és 40 járművet ellenőriztek, amelynek eredményeként három körözött személyt fogtak el. Közülük két személyt elfogatóparancs alapján, egy főt pedig szabálysértési elzárás végrehajtása miatt köröztek.

Az ellenőrzés eredményeként négy főt bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogtak el a rendőrök. Közülük három fő ellen kábítószer birtoklás vétség, egy fő ellen pedig egyedi azonosító jel meghamisítása vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5813780204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása