Még egyszer arról, hogy Győrben is simán győztek a Fidesz-KDNP-s jelöltek, avagy miért ilyen balfékek a kihívók?
2018. április 14. írta: BoldiG

Még egyszer arról, hogy Győrben is simán győztek a Fidesz-KDNP-s jelöltek, avagy miért ilyen balfékek a kihívók?

simonrobert-karaakos.jpg

„A politikusokat csak a pénz és a hatalom érdekli. Most az ikszért kinyalják a s****nket, de utána lesza***k minket, mert mi, emberek nem számítunk. Addig dolgoztatnak minket, míg megdöglünk. Mindent 46-szor ellopnak, mi mindenképpen veszítünk. Itt csak kiválasztott, polihisztorok és strómanok érvényesülhetnek. Mi beikszejük őket, ők meg kiikszelnek minket. Jelenleg nincs olyan párt, akire szívesen rábíznám az ország vezetését. Itt minden arról szól, hogy ki a legnagyobb g***, undorító, amit művelnek, olyan, mint egy rossz pornó.”- mondá ezeket még a választások előtt egy vidéki kistelepülés őszinte polgármestere.

Nagyjából így gondolhatják az emberek amúgy, még akkor is, ha most hetven százalék elment szavazni, azaz 10 emberből 7.

Már harmadszorra győzött a demagóg Fidesz (ebből kétszer kormánypártként), és harmadszorra vesztett a balfaszkodó ellenzék, hiába a szerintük hatalmas intellektuállis  és erkölcsi fölény, máshogy döntött a nép. Most meg megy a jajgatás meg a zengnek a sirámok, azok is leginkább a csalódott választók részéről, mert én még a választás utáni nap sem láttam olyan politikust, aki igazán megbánta a balfaszkodást, vagy legalább meg akarta volna mutatni a választóinak, hogy milyen mélységesen csalódott. De ezt már megszoktuk.

Ugyanakkor felerősödtek olyan hangok is a kornánypárton belül, akik azt remélik, most már nem folytatja a miniszterelnök ezt a korrupcióval és gyalázkodással kikövezett utat. Akik féltették és féltik az országot ettől az újabb kétharmadtól. Eddig is voltak ilyen hangok konzervatív értelmiségi szalonokban, ahol kicsit mást gondolnak a konzervatív és polgári értékrendről, mint amit jelenleg nyom a Fidesz. Már évekkel ezelőtt is voltak olyan csoportok, akik leváltották volna a Főnököt. Mondjuk azóta vagy félreálltak vagy megvették őket, de szerintem maradt még elég kritikusan gondolkodó a párton belül is, akikben naponta berreg a morális csengő, hogy túltoltátok, Béláim.

De nem csak a Fideszes értelmiségiek gondolják így, a kocsmában a kormánypártra szavazó ismerősöm is azt mondja, nagyon zavarja őt az a mocsok, ami most megy, mégis behúzta az ikszet a Fidesz mellett. Ő úgy érezte nem volt hiteles kihívója a Viktornak. Nem volt olyan erős karaktere senkinek.

Szóval az a helyzet, szerintem legalábbis, hogy még a Fidesz táborából is tudott volna jelentős tömegeket magához édesgetni az ellenzék, ha tehetségesen politizált volna. Mert igenis sok kormánypárti szavazó is pontosan tudja, milyen hülyeség a migránsozás, meg a Soros-terv, sokuknak elege van az oligarchákból, meg az összes, semmilyen ideológiával nem védhető botrányból, viszont nem láttak senkit a másik oldalon, hozzátenném, nem is hívták őket. Nem hiszem el, hogy bizonyos ellenzéki politikusok, tanácsadók, elemzők ne lennének tisztában ezzel, hiszen jobban benne vannak a politikai életben, és valószínűleg több emberrel tudnak beszélni erről, mint például én. Hát akkor? kérdem én. Ez az.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4113834606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása