ÍGY ÉLÜNK MI: Megerősödött faszagyerek randalírozott Győrben (VIDEÓVAL)
2018. április 20. írta: Cseri Pali

ÍGY ÉLÜNK MI: Megerősödött faszagyerek randalírozott Győrben (VIDEÓVAL)

A rendőrségre 2018. április 18-án 3 óra 17 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy egy férfi autókat rongált meg. A bejelentéssel azonos időben a Győri Rendőrkapitányság által üzemeltetett térfigyelő kamerarendszer kezelője is észlelte a cselekményt. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy ismeretlen személy Győr belvárosában - a Szabadsajtó út, Széchenyi tér, Czuczor Gergely út, Arany János út, Virágpiac tér, Zechmeister út, Jókai út, Árpád út, Aradi vértanúk út útvonalon - több közterületi szemetes edényt borított fel, illetve több tucat személygépkocsit rongált meg. Az autók közül néhány esetben a lökhárítókat rugdosta meg, többnek azonban letörte a visszapillantó tükrét. A rendőrök fél órán belül beazonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 éves helyi férfit.

A Győri Rendőrkapitányság az ügy kapcsán rongálás vétsége miatt indított nyomozást. A férfi gyanúsítottkénti kihallgatása folyamatban van.   

(police)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3013850732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása