AMITŐL MEGREMEG A KORMÁNYZATI BAJUSZ: Mégis lesz Magyar Nemzet csak Magyar Hang lesz a neve, május 8-án újabb szamizdat számmal jelentkeznek
2018. május 03. írta: Cseri Pali

AMITŐL MEGREMEG A KORMÁNYZATI BAJUSZ: Mégis lesz Magyar Nemzet csak Magyar Hang lesz a neve, május 8-án újabb szamizdat számmal jelentkeznek

magyar-nemzet-hvg-hu.jpg

Magyar Hang néven, hetilapként támad fel Magyar Nemzet, május 8-án pedig újabb szamizdat számmal jelentkeznek a lap újságírói.

Május 18-tól péntekenként jelenik majd meg a Magyar Hang, melynek előfizetéses díja 450 forint lesz, utcai árus példánya pedig 500 forintba kerül majd. – nyilatkozta a Magyar Nemzet utolsó főszerkesztő-helyettese.

Az új Országgyűlés alakuló ülésére készülve, május 8-án 20 ezer szamizdat példányt árulnak majd kézből, a parlament előtti tüntetésen.

Az egykori főszerkesztő-helyettes elmondása szerint, a törzscsapat 20-25 emberből áll majd, külsősökkel is számolnak, de mindenki a Magyar Nemzet volt munkatársa.

Az első időszakban mindenki társadalmi munkában dolgozik majd a 24 oldalas újságon. Tematikája hasonló lesz, mint az egykori, szombatonként megjelenő Magyar Nemzet Magazinnak, kicsit több közélettel és politikával.

A lapot az előző szamizdat számhoz hasonlóan Pozsonyban nyomják, mert Magyarországon nem találtak olyan céget, aki az ellehetetlenült piacon vállalta volna.

mmonline.hu

(kép: illusztráció, hvg.hu)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr413887648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása