NEKI JÓ ÖTLETNEK TŰNT! A győri telephelyen, busz alakatrészeket akart lopni és eladni!
2018. május 12. írta: BoldiG

NEKI JÓ ÖTLETNEK TŰNT! A győri telephelyen, busz alakatrészeket akart lopni és eladni!

emeletesbusz-kiszuperalt-police-hu.png

A Győri Rendőrkapitányság nyomozást folytatott lopás miatt egy 32 éves férfivel szemben.

Egy győri telephelyen parkoló - használaton kívül álló - emeletes busz ablakát törte be, 2018. március 06-án a délután órákban.

A jármű belsejébe bejutva elvágta a padló alatt tárolt akkumulátorok kábeleit, illetve a belső burkolat alumínium szegőléceit lefeszegette, azért hogy az alkatrészeket ellopja. A jármű tulajdonosa észrevette, hogy a férfi az utastérben tevékenykedik és kérdőre vonta. A tolvaj zsákmányát hátrahagyva a helyszínről elfutott. A nyomozók a bűncselekmény elkövetőjét szemtanúk közreműködésével beazonosították, majd lopás kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A Győri Rendőrkapitányság a férfi ellen folytatott nyomozást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

police.hu

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3213913250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása