KREATÍV GYŐRI GYEREKNAP: Vasárnap a gyerekek elfoglalhatják az egész várost, még az állatkertet is!
2018. május 25. írta: Cseri Pali

KREATÍV GYŐRI GYEREKNAP: Vasárnap a gyerekek elfoglalhatják az egész várost, még az állatkertet is!

7457-gyereknap-gyor.jpg

2018 május 27. 9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 26., Aranypart

Ebben az évben is megrendezik Győr hatalmas GYEREKPIKNIK-ét az Aranyparton, ahová szeretettel várnak kicsiket és nagyokat egyaránt! Az érdeklődők sok érdekes játékban vehetnek részt, próbára tehetik ügyességüket a különféle akadálypályákon, kipróbálhatnak sokféle játékot, kézműves foglalkozásokon szép tárgyakat bütykölhetnek.

Az érdeklődők a sok program mellett részt vehetnek lovagi hétpróbán, kipróbálhatják az öko játszóteret, az óriás buborékkészítő eszközöket, játékos kísérletekben vehetnek részt, zsonglőrködhetnek. A kézműves sátrakban ajándékokat, kabalákat készíthetnek. A színpadon közben bábosok, zenészek, zsonglőrök gondoskodnak a közönség szórakoztatásáról.

Programok:

10-18.00-ig: Alkoss velünk! kézműves játszóházak, MOKKA program, arcfestés, agyagozás

Könyves Sziget, Tűzoltó bemutató, Aprófalva – játékok babáknak és mamáknak

Kids Club – angol nyelvi játékok gyerekeknek, Gokart, Íjászat, Mobil játszóház, Zsonglőrködés, Hajókázás a Holt-Dunán, Kézműves termékek vására, Játékos tudomány-játszóház, Mesesátor

Színpadi programok:

11.00 óra Aranykapu koncert

16.00 óra Garabonciás koncert

18.00 óra Binde bácsi/Apnoe Zenekar- zenés, mesés program

  1. május 27-én a Győri Állatkertben  is a gyermekeké lesz a főszerep. A győri állatkert erre az alkalomra egész napos vidám, ünnepi programokkal készül kicsiknek és nagyoknak.

Lesznek „Állati állomások”, ahol a gyerkőcök egész nap ügyességi játékokon vehetnek részt. Az állomások teljesítése után, pecsét fejében, természetesen az apró ajándékok sem maradnak el.

„Lovagi élet bemutató”

Tedd magad próbára! Látogatóink bele csöppenhetnek a középkori lovagok világába.

SHOW-TIME, ZOOTIME!

Ezen a napon háromszor állatbemutató kerül megrendezésre.

„A védelmezőink”:

Tűzoltó vagy rendőr, a gyereknapon bármelyik lehetsz! Nálunk ezt is kipróbálhatod! A rendőrség és a tűzoltóság járműveikkel és izgalmas feladatokkal várják a gyerekeket.

„Győri Motorosok” is képviseltetik magukat, felvonulásukkal színesítve a rendezvényünk.

„Kalandozoo”:

A nap folyamán, a Kalandozoo programunk keretében látványetetések is színesítik a programot, ahol élőszóval kísérve, sok izgalmas és különleges információt is megtudhatnak látogatóink. Különleges látványnak ígérkezik ezért a tigrisek reggelije, és délután az oroszlán uzsonnája is.

„TapiZoo”

A Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesületével együttműködve, különleges állati alkatrészeket lehet tapintással is megismerni, így, előtérbe kerülhet az ötödik érzék.

Ezen a napon a gyerekeket jégkrémmel az apukákat hideg sörrel ajándékozzuk meg!

A rendezvény az állatkert jelenleg érvényes jegyáraival látogatható.

(programturizmus)

 

Fotó: programturizmus.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4314000480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása