200-ÉRT ELVÉGEZHETI! Új, automata, vandálbiztos illemhelyet telepítettek Győrbe
2018. június 15. írta: BoldiG

200-ÉRT ELVÉGEZHETI! Új, automata, vandálbiztos illemhelyet telepítettek Győrbe

wc-welovebudapest-com.jpg

Automatizált illemhelyet telepítettek a Virágpiac téren, azaz újabb közterületi nyilvános illemhely nyílt Győrben.

Ezúttal a belvárosba, a Virágpiac tér közelébe, a Zechmeister utca és a Rába part közötti részre, a GyőrBike állomás mellé került a létesítmény.

A futbal-VB ideje alatt, -tekintettel a Rába parton működő vb-teraszra-, a helyiség folyamatosan üzemel.

Korábban a Bisinger sétányra már került hasonló szerkezet. Ez is vandálbiztos kialakítású, mozgáskorlátozottak számára is használható, az üzemeltetésével járó szervizelési munkálatok egyszerűen elvégezhetőek.

A fülke rozsdamentes acél borítású. Belső részei könnyen tisztíthatóak, a beltérben lévő szappan- és a wc-papír adagoló, egy külön kialakított, a használó által nem elérhető szerviztérből üzemel. Az illemhely világítással, fűtéssel, szellőzéssel rendelkezik, ajtaja automatikusan működik, s használat után automatikus ürítést végez a tisztántartás végett.

Használati díja 200 forint. Nyitvatartási ideje a focivébét követően:

minden nap 6:00 és 24:00 óra között.

A beépített kommunikációs egység az üzemeltető felé jelzi a szappan, a papír fogyását, illetve azt, ha a használó irreálisan hosszú időt tölt benne. A takarításról, a szükséges anyagok rendszeres feltöltéséről alvállalkozó gondoskodik a kapott jelzések alapján.

Címlap: illusztráció

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6414050908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása