HŰHA, GYŐRBEN POLIP? Ezt csúnyán benézték, a szakértők szerint furcsa is lett volna
2018. június 16. írta: BoldiG

HŰHA, GYŐRBEN POLIP? Ezt csúnyán benézték, a szakértők szerint furcsa is lett volna

polip-gyor-rtlklub1.jpg

Tegnap számolta be az RTL Klub, a lenti videón látható esetről.

Gyerekek egy poliphoz hasonlatos furcsaságot találtak a saját házuk udvarán. A nagymama mesélte a történetet, aki először megtiltotta, hogy bárki hozzáérjen a valamihez, mielőtt kiderülne mégis micsoda. Egy odaérkező villanyszerelő megerősítette a feltételezéseiket, miszerint a földön heverő idegen test mi más lenne, mint egy elpusztult polip, azt gondolták a csatornából kizúduló esővel együtt került udvarra.

A helyszínen a tévés stáb is megnézte a “lényt” és megállapították, hogy a rémisztőnek tűnő “tetem” egy műanyagból készült játék.

Egy szakértő, akit a stáb kérdezett, megerősítette, hogy nincs mitől félni. Magyarországon természetes úton nincsenek polipok, azok csak sós vízben élnek.

(rtlklub)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3114052444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása