GYŐRI TEHERAUTÓ SOFŐR BÍRÓSÁG ELŐTT! 81-esen zúzta le a személyautót
2018. június 24. írta: BoldiG

GYŐRI TEHERAUTÓ SOFŐR BÍRÓSÁG ELŐTT! 81-esen zúzta le a személyautót

baleset-2017szept-01.jpg

Vádemelési javaslattal zárult egy 43 éves férfi ügye, aki balesetet okozott a 81-es számú főúton.

A nyomozás szerint a sofőr az általa vezetett tehergépkocsival, még tavaly szeptember 12-én reggel a 81-es számú főúton közlekedett Győr felől Pér irányába. Haladása során a 74-es kilométernél lévő kereszteződéshez érve, balra kanyarodása közben nem adottott elsőbbséget és összeütközött az ő előzését már megkezdő személygépkocsival.

baleset-2017szept-02.jpg

baleset-2017szept-03.jpg

A balesetben négyen megsérültek, őket a mentők kórházba vitték. A rendőrség  a tehergépkocsi vezetőjét közúti baleset gondatlan okozása vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként aztán ki is hallgatta, majd az eljárást befejezve az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8514068327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása