INNOVÁCIÓ: Íme, a győriek csodaautója
2018. június 27. írta: Cseri Pali

INNOVÁCIÓ: Íme, a győriek csodaautója

csoda_jarmuipar.jpg

A győri Széchenyi István Egyetem SZEnergy csapata is részt vesz a Shell Eco-marathonon július 5-8. között a londoni Queen Elizabeth Olimpiai Parkban. Idén a szervezők 24 országból több mint 143 olyan csapatot várnak, akik Európából és azon túlról érkeznek, hogy elhivatottan keressék az innovatív mobilitási megoldásokat.

A 34. Shell Eco-marathon célja: kiderüljön, melyik csapat autója tudja a legnagyobb távot megtenni a legkevesebb energiával. A jelenlegi legjobb eredmény 3771 kilométer/liter. Idén Magyarországot a győri versenyzők mellett még két diákcsapat, a kecskeméti Kandó Kálmán Szakközépiskola és Szakiskola és a Debreceni Egyetem csapata képviseli.

(járműipar)

 

Fotó: jarmuipar.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6014077001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása