MIKOR TANULUNK MÁR  MEG FELELŐSEN VEZETNI? Nem adta meg az elsőbbséget és karambolozott  egy busszal Győrben, többen megsérültek
2018. július 07. írta: Cseri Pali

MIKOR TANULUNK MÁR MEG FELELŐSEN VEZETNI? Nem adta meg az elsőbbséget és karambolozott egy busszal Győrben, többen megsérültek

szirena_1.jpg

A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytatott egy 70 éves szlovák sofőrrel szemben, aki kihajtott egy menetrend szerint közlekedő autóbusz elé.

Győrben, a Baross Gábor út felől a Zrínyi utca irányába közlekedett 2018. április 20-án 9 óra 27 perckor egy gépkocsi vezetője. Haladása során a Zrínyi út - Bem tér kereszteződéséhez érve útját balra kanyarodva a Szigethy Attila út felé akarta tovább folytatni. Manővere végrehajtása során nem biztosított elsőbbséget a védett útszakaszon haladó helyi járatú autóbusznak, amivel összeütközött.  A baleset során a buszon utazók közül ketten nyolc napon belül gyógyuló könnyű, míg egy ember nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök a baleset okozóját, egy 70 éves szlovák asszonyt közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Győri Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2214098917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása