ERKÖLCSILEG IS LENULLÁZTA MAGÁT:  Rendszeresen bedrogozva vezetett a győri férfi
2018. július 30. írta: Cseri Pali

ERKÖLCSILEG IS LENULLÁZTA MAGÁT: Rendszeresen bedrogozva vezetett a győri férfi

druganddrive-1068x450.jpg

2017 áprilisa és augusztusa között négy alkalommal is kábítószertől bódult állapotban vezetett az a győri férfi, akit az ügyészség folytatólagosan, bódult állapotban elkövetett járművezetés vétségével és kábítószer birtoklásának vétségével vádol.

A harmincöt éves férfi a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség vádirata szerint 2017-ben öt hónap alatt négyszer vezetett autót Győrben kábítószertől befolyásolt állapotban, és ebből három alkalommal tartott is magánál kábítószert.

Cselekményeit az egy hónappal korábban ugyancsak bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt kiszabott járművezetéstől eltiltás hatálya alatt valósította meg, vezetői engedély nélkül.

A terheltet korábban a bíróság – más bűncselekmények mellett – már elmarasztalta közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt is. Jelenleg további hat büntetőeljárás van vele szemben folyamatban, melyek közül több eljárásnak a tárgya kábítószer birtoklása.

A vádlottal szemben az ügyészség végrehajtandó szabadságvesztés kiszabására és – egyebek mellett – arra tett indítványt, hogy a bíróság kötelezze a több mint egymillió forintos bűnügyi költség megfizetésére.

(ügyészség)

 

 A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2414150413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása