EZT ÉLVEZI VAGY VONAT-FÓBIÁJA VAN? Mániákus vonatdobálót keres a rendőrség
2018. július 31. írta: Cseri Pali

EZT ÉLVEZI VAGY VONAT-FÓBIÁJA VAN? Mániákus vonatdobálót keres a rendőrség

mav_kep.jpg

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Győri Rendőrkapitányság a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított ismeretlen elkövetővel szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen személy - 2018. május 30-án - a Budapest Keleti Pályaudvarról induló 9204-es számú vonatot  két alkalommal megdobálta. Az első esetben a cselekményt a vonatnak a győri állomásra történő érkezésekor tapasztalták 16 óra 25 perckor. A második alkalom Gyömöre-Tét és Szerecseny megállóhelyek között történt 17 óra 5 perc és 17 óra 9 perc között. A vonatot a haladási iránya szerinti bal oldalon dobták meg, ami miatt a kocsi oldalablaka megrepedezett.

 

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1914153567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása