KISZAGOLTA A ROBBANÓANYAGOT: Győri rendőrök sikere a nemzetközi szolgálati kutyás versenyen
2018. augusztus 25. írta: Cseri Pali

KISZAGOLTA A ROBBANÓANYAGOT: Győri rendőrök sikere a nemzetközi szolgálati kutyás versenyen

kutya-keplead.jpg

A Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság rendezte meg a II. Nemzetközi szolgálati kutyás versenyt 2018. augusztus 21-e és augusztus 24-e között Baktalórántházán. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság állományából Tremmel Nándor r. főtörzszászlós versenybíróként, Rácz Károly Tamás r. őrnagy csapatkapitányként, Pinetz András c. r. törzszászlós, Süly Dalma c. r. főtörzszászlós, Balogh Sándor c. r. főtörzszászlós és Nagy Gergely c. r. zászlós pedig kutyavezetőként képviselték megyénket a megmérettetésen.

A versenyen Nagy Gergely c. r. zászlós a robbanó-anyagkereső kutyavezető kategóriában második helyezést ért el.

 

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3614202145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása