A rendőrök megtalálták a sofőrt, akinek az autójáról lerepülő pótkerék megölte a fiatal lányt tegnap az M1-esen
2018. augusztus 28. írta: Cseri Pali

A rendőrök megtalálták a sofőrt, akinek az autójáról lerepülő pótkerék megölte a fiatal lányt tegnap az M1-esen

auto1.jpg

Az alkatrész a szembejövő sávban közlekedő trélerről zuhant le, végigpattogott az autópályán, majd az anyósülésnél fúródott a szemből érkező Fiat Ducatóba.

A baleset az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 91. kilométernél, Bábolna közelében történt.Rékát lakóhelyén, az apró Pest megyei településen mindenki gyászolja. A jólelkű lány információink szerint a szerelmét kísérte el a fuvarra. Réka idén kezdte volna el az iskolát, hogy beteljesítse régi álmát: sminkmester szeretett volna lenni.

P. Rékát lakóhelyén, az apró Pest megyei településen mindenki gyászolja. A jólelkű lány információink szerint a szerelmét kísérte el a fuvarra. Réka idén kezdte volna el az iskolát, hogy beteljesítse régi álmát: sminkmester szeretett volna lenni.

A csinos lány élete egyik legboldogabb időszakát élte. Úgy tudjuk, párjával épp most szombaton tértek haza közös nyaralásukról. Épp ezért minden szabad percükben igyekeztek együtt lenni. Ezért is kísérte el tegnap a párját munkába, akinek Ausztriában lett volna egy fuvarja.

Az autót vezető fiú sokkos állapotba került a baleset után, hiszen a szeme láttára halt meg fiatal szerelme. A helyszínre mentőhelikopter érkezett, ám hiába repült percek alatt a balesethez, a 19 éves lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudtak rajta segíteni.

A kemma.hu azt írja, a tragédiát okozó sofőr elhajtott a helyszínről.

A legfrissebb információk szerint a Bács-Kiskun megyei rendőröknek Tompánál sikerült elfogniuk a férfit, akit jelenleg a Komárom-Esztergom megyei rendőrkapitányságra szállítanak, ahol gyanúsítottként hallgatják majd ki.

 

Forrás: Blikk, Kemma

 

Fotó: police.hu

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6314207503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása