ISMÉT EGY MORÁLKATONA: Durván sikkasztott a győri csomagkézbesítő
2018. augusztus 28. írta: Cseri Pali

ISMÉT EGY MORÁLKATONA: Durván sikkasztott a győri csomagkézbesítő

csomi.jpg

A székesfehérvári rendőrök két nap alatt elfogták a csomagkézbesítőt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya sikkasztás bűntett és jármű önkényes elvétele vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást S. Tamás ellen.
A csomagok kézbesítését végző férfi a rendelkezésre álló adatok alapján 2018. augusztus 21-én a munkáltatója által rábízott készpénzzel nem számolt el, azzal sajátjaként rendelkezett, továbbá a munkavégzéséhez szükséges céges gépkocsit is jogtalanul használta.
A nyomozók a 29 éves győri lakost 2018. augusztus 23-án elfogták, a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte.

 

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9914208215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása