Fontos bekötőutat adtak át Győrben
2018. szeptember 08. írta: Cseri Pali

Fontos bekötőutat adtak át Győrben

bekotout.jpg

Átadták Győr új csomópontját és bekötőútját. A 657 milliós fejlesztés során létrejött a Radnóti út kikötése az 1-es főútig, illetve a főút is bővítést kapott. A Strabag Általános Építő Kft. kivitelezésében megvalósult projekt a kijelölt határidő előtt fél évvel került átadásra.

A fejlesztéssel a Radnóti utca közvetlen és gyors kapcsolatot teremt a Bécset és Budapestet összekötő 1-es főút, illetve a Szlovákia felé vezető 14-es főút között. Emellett kiszolgálja olyan nagy forgalomvonzó létesítmények elérését, mint a Széchenyi István Egyetem, az Olimpiai Sportpark és az Aqua Sportközpont.

Az új út a Radnóti, Szalay és Nyár utca meghosszabbításában a Gyepszél utcától kétszer egy forgalmi sávval csatlakozik az 1-es főúthoz.

Négysávosra bővült az 1-es a csomópontnál

A beruházás során 1142 méter út épült. Az 1-es főút csomóponti szakasza kétszer két sávosra bővült, a kikötés jelzőlámpás csomópontot kapott. Az Olajgyári iparvágány feletti hidat 12 méterről 27,2 méterre szélesítették előre gyártott vasbeton gerendák alkalmazásával.

A megvalósult útszakaszokon kiépült a közvilágítási hálózat is, akárcsak a csapadékvizek elvezetése, sor került továbbá 170 fa ültetésére is.

(magyarépítők)

 

Fotó: magyarepitok.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr714229667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása