ÍGY TARTHATOD BIZTONSÁGBAN A BRINGÁDAT! Az új győri biciklitárolóktól eldobod az agyad
2018. szeptember 12. írta: Cseri Pali

ÍGY TARTHATOD BIZTONSÁGBAN A BRINGÁDAT! Az új győri biciklitárolóktól eldobod az agyad

tarolo.jpg

Átadták a kerékpárok biztonságos tárolására alkalmas Győr Boxokat a vidéki buszpályaudvarnál.

A város arculatának színei – kék, sárga, szürke – köszönnek vissza a kerékpártároló boxokról. Két szinten összesen 16 megőrző van egymás mellett.

A város kiemelten foglalkozik bármilyen kerékpáros témával. Szeretnék, ha minél többen közlekednének biciklivel. A Győr Boxokkal főként azokat célozták meg, akik nem szívesen hagyják kültéri tárolóban kerékpárjukat.

A csomagmegőrzőkre emlékeztető tárolók kártyával üzemelnek, ezek a Baross úti Látogatóközpontban vásárolhatók meg. A Győr Boxok óradíja 40 forint, a napidíj pedig 400 forint.

“Győrben telepítettünk először ilyen kerékpártárolókat. Az alsó szintre csak be kell tolni, a felsőbe pedig egy csúszda segítségével tudjuk a helyére rakni. Ennek egyszerű a használata, de figyeljünk arra, hogy a kormány felőli rész nézzen kifelé, így könnyebb lesz kivenni” – foglalta össze Fóti Balázs, a Cycleme Bérkerékpár Rendszerek Kft. ügyvezetője.

(vezess)

 

Fotó: youtube.com

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3014236757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása