NÉZZENEK NYUGODTAN MINDENKIT MADÁRNAK: XIV. győri díszmadár kiállítás és családi napok
2018. szeptember 16. írta: Cseri Pali

NÉZZENEK NYUGODTAN MINDENKIT MADÁRNAK: XIV. győri díszmadár kiállítás és családi napok

madar.png

A madarászok szakmai versenye 3 napos, pénteken (október 5-én) a nulladik napon zajlik a bírálat,  és a gyermekcsoportok ingyenes, tárlatvezetéses látogatása, amihez egy játék is párosul, ajándékokért.  Minden csoportban 3 kérdést szoktak feltenni a szervezők és a leggyorsabban helyesen válaszoló ajándékot és érmet kap.  A rendezvény három helyszínen zajlik: pénteken a nagyteremben, az új épületrészben,az udvaron pedig az állatvédők, akiknél a felelős állattartásról hallhatnak a gyerekek, és lehet kutyát simogatni.  Szombaton és vasárnap közönségnapok vannak, ilyenkor a madárkiállítás mellett különböző gyermek és családi programokon vehetnek részt az érdeklődők például  csillámtetkó -ésarcfestés, a színezés, kvíz játék, amivel zsákbamacska húzást lehet nyerni, és lehet szavazni a kiállítás legszebb madarára. Vasárnap  a solymászoké a terep, egész nap ott vannak a madarak, 3-szor bemutatóznak is. És gyermekrajz pályázat is színesíti a kínálatot.

Időpont: 2018. 10. 05.-06.07

Helyszín: Újvárosi Művelődési Ház

Cím: Győr, Liget u. 55

 

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3114242759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása