TREHÁNY MUNKA GYŐR BELVÁROSÁBAN: Senkinek nem szúrja a szemét?
2018. szeptember 16. írta: Cseri Pali

TREHÁNY MUNKA GYŐR BELVÁROSÁBAN: Senkinek nem szúrja a szemét?

belveros1.jpgEgy kedves olvasónk  hívta fel a figyelmünket arra, hogy milyen is Győr-Belváros mostanában, konkrétan, hogy is néz ki a Bajcsy-Lukács sarok.

Úgy két hónapja rapid feltúrták a járdákat (nem csak itt, az Árpád úton is, meg a Gárdonyin )  internetes kábelek fektetése céljából.

Olvasónk fényképein jól látható, hogy milyen munkát végeztek itt a “szakemberek” aszfaltozás címen.

Valószínűleg  a bontási engedélyt úgy kapták meg, hogy visszaállítják az eredeti állapotot.  Aztán ez sikerült: Kiálló gáz (csatorna) kábeljárat fedők. A figyelmetlenebbek, vagy a helyzetet nem ismerők akármekkorát eshetnek.belvaros2.jpg

Vajon meddig marad így? Ha így marad, és az idén esetleg lesz tél meg hó, ezeket a járdákat  hogyan síkosságmentesítik? És ha valaki elesik, eltöri kezét-lábát, kié lesz a felelősség, kérdezi jogosan.

Tényleg nem tűnik fel senkinek, milyen állapotok uralkodnak Győr belvárosában? És egyébként is, átvette valaki ezt a trehány munkát? És ha átvette, ugyan miért? Hozzá nem értés vagy cinizmus. Esetleg mindkettő.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr10014243375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása