DŐL A LÉ: 1,200 milliárdos energetikai korszerűsítés a győri Kormányhivatalban
2018. szeptember 26. írta: Cseri Pali

DŐL A LÉ: 1,200 milliárdos energetikai korszerűsítés a győri Kormányhivatalban

kormi.JPG

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal 1,200 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert. A projekt során a Kormányhivatal három helyszínen valósított meg energetikai fejlesztéseket.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal 1,200 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert. A projekt során a Kormányhivatal három helyszínen valósított meg energetikai fejlesztéseket.

Elsőként a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Győri Járási Hivatal Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály Győr, Tatai út 3. szám alatti C, G és D épületei esetében 2017. június hónapban valósult meg a beruházás.

Az épületeken elvégzett energiahatékonysági beruházás európai uniós forrásból, a külső árnyékolás és az irodák padlóburkolatának cseréje hazai forrásból valósult meg.

A Győr, Árpád út 32. épület esetében a kivitelezés 2018. szeptember hónapban fejeződik be.

Megújuló energiaforrást felhasználó napelemből összesen 383 db került felszerelésre, két napelemes rendszer került kialakításra, teljesítményük összesen 103,4 kWp.

A harmadik helyszínen, Győr, Szabolcska Mihály út 1/A. szám alatti irodaépületen a kivitelezés szintén 2018. szeptember hónapban fejeződik be.

Az épületben elvégzett energiahatékonysági beruházás európai uniós forrásból, a projekt keretében nem finanszírozott, de a rendeltetésszerű használathoz elengedhetetlen felújítás (festés, burkolás) hazai forrásból valósult meg.

A fejlesztéssel és a napelemes rendszer kiépítésével az épület energetikai minőség szerinti besorolása „BB”-re (közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelőre) javult.

A felújítással jelentős energia- és költségmegtakarítás érhető el.

Megújuló energiaforrást felhasználó napelemből összesen 181 db került felszerelésre, amelynek teljesítménye 49,775 kWp.

(kormányhivatal)

 

Fotó: kormanyhivatal.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7114265305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása