SZOMBATON FIGYELJEN, HA BUSZOZNA GYŐRBEN: Kimaradnak vagy más útvonalon közlekednek egyes járatok
2018. szeptember 26. írta: Cseri Pali

SZOMBATON FIGYELJEN, HA BUSZOZNA GYŐRBEN: Kimaradnak vagy más útvonalon közlekednek egyes járatok

buszok-gyor-kozelekdes-menetrend650x433.jpg

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy 2018. szeptember 29-én (szombaton) 8.00 órától 12.00 óráig az Arrabona futófesztivál miatt az Ifjúság körút Szigethy Attila út és Földes Gábor utca közötti szakasza lezárásra kerül, ezért a 9A és 19A jelzésű autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek.

A 9A járatok a Fehérvári út – Szauter Ferenc utca – Tihanyi Árpád út – Ifjúság körút – Kodály Zoltán utca útvonalon, míg a 19A járatok a Kodály Zoltán utca – Ifjúság körút – Tihanyi Árpád út – Szauter Ferenc utca – Fehérvári út terelőútvonalon közlekednek.

Fentiek miatt mindkét vonal esetén

  • kimaradnak a „Szigethy Attila út, Fehérvári út”, az „Ifjúság körút, Földes Gábor utca” és az „Ifjúság körút 49.” megállóhelyek, helyettük a
  • 9A járatok a „Fehérvári út, Ipar utca”, a „Szauter Ferenc utca, futballpálya”, a „Tihanyi Árpád út, adyvárosi tó” és a „Tihanyi Árpád út, Ifjúság körút” megállóhelyeken, míg a
  • 19A járatok a „Tihanyi Árpád út, adyvárosi tó”, a „Szauter Ferenc utca, futballpálya” és a „Szövő utca” megállóhelyeken állnak meg, illetve az „Ifjúság körút, Kodály Zoltán utca megállóhelyet az út szemközti oldalán érintik.

(győr)

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5214264507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása