BRUTÁL AKCIÓFILM GYŐRSZENTIVÁNON: Késsel támadt a családra a haragos szomszéd
2018. szeptember 27. írta: Cseri Pali

BRUTÁL AKCIÓFILM GYŐRSZENTIVÁNON: Késsel támadt a családra a haragos szomszéd

kes_4.jpg

A győri rendőrök zaklatás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki egy győrszentiváni férfit.

Győrszentiván egyik utcájában házuk előtt beszélgettek az ott élő család tagjai 2018. szeptember 26-án 16 óra 30 perckor, amikor egyik szomszédjuk - akivel haragos viszonyban vannak - késsel a kezében megindult feléjük miközben azzal fenyegetőzött, hogy megszúrja őket. A család férfi tagja kicsavarta a kést a fenyegetőző 68 éves férfi kezéből, aki megpróbálta azt visszaszerezni, de mivel nem járt sikerrel elhagyta a helyszínt. A kiérkező járőrök P. Ernőt elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók zaklatás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1514266421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása