ÚJABB MORÁL-BAJNOKOK GYŐRBEN: Mindhárom esetben elhúztak a baleset helyszínéről
2018. szeptember 28. írta: Cseri Pali

ÚJABB MORÁL-BAJNOKOK GYŐRBEN: Mindhárom esetben elhúztak a baleset helyszínéről

rendorseg-autoajto.jpg

Győrben, a Szent István úton a Teleki út felől a Gárdonyi utca irányába közlekedett ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen hatóságijelzésű Suzuki Ignis típusú járművel 2018. szeptember 19-én 8 óra 45 perckor.  A Tihanyi Árpád útra történő kanyarodása közben áttért a külső forgalmi sávba, ahol járműve jobb oldalával érintőlegesen ütközött egy Suzuki Vitara típusú személygépkocsi bal elejével, majd adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínről távozott.

Ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú gépkocsival 2018. szeptember 22-én 21 óra 30 perc és 22 óra 30 perc között Győrben, a Vasvári Pál úton a Pláza parkolóban közlekedett. Haladása során hátramenetet végzett, amely során nekiütközött egy ott leparkolt Audi személygépkocsi bal első ajtajának. Az ismeretlen személy a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

A 84125-ös számú úton feltehetően mezőgazdasági munkagéppel közlekedett ismeretlen személy Ikrény felől az 1-es számú főút irányába, 2018. szeptember   -én 8 óra és 9 óra között. Haladása során a MÁV vasútvonal és az 1-es számú főút a 0+834-es számú kilométerszelvényénél lévő kereszteződéshez érve a jobb oldali útpadkára lehajtott ahol először az átjárót biztosító fényjelző készüléknek majd a „B” jelű csapórúd ellensúlyának ütközött. Az ismeretlen sofőr a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínről távozott.

(police)

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4214268759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása