KEMÉNY HÉTKÖZNAP: Egy üvegszilánkkal megvágta a vitapartnere nyakát Győrben
2018. október 04. írta: Cseri Pali

KEMÉNY HÉTKÖZNAP: Egy üvegszilánkkal megvágta a vitapartnere nyakát Győrben

torott-pohar_resize.jpg

Súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki két embert a győri rendőrök.

A nyomozás adatai alapján egy győri lakásban veszett össze egy férfi és egy nő 2018. október 2-án 21 órakor. A szóváltás során az 52 éves nő egy üvegpoharat vágott vitapartnere fejéhez, amitől a sértettnek - az elsődleges megállapítások szerint - nyolc napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek. A 41 éves férfi ekkor felkapott egy üvegszilánkot és azzal megvágta a nő nyakát. A rendőrök mindkettőjüket előállították a Győri Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók Sz. Csabánét súlyos testi sértés bűntette, K. Imrét súlyos testi sértés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1414281225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása