RENGETEG INFORMÁCIÓ A TEMETŐKBŐL: ingyenes kisbuszok, nyitvatartás és a többi
2018. október 29. írta: BoldiG

RENGETEG INFORMÁCIÓ A TEMETŐKBŐL: ingyenes kisbuszok, nyitvatartás és a többi

temeto-gyorszol-hu.jpg

A GYŐR-SZOL Zrt. tájékoztatja a hozzátartozókat, hogy a győri köztemetők november 5-ig egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak.

A sírkertek téli nyitva tartása november 6-én lép majd életbe.

Szabadi úti köztemető bejáratán és a Nádorvárosi köztemető mindkét kapuján 7 és 11 óra között hajthatnak be autóval az arra jogosultak.

A temetői autóforgalom csökkentése, valamint a nehezen mozgó látogatók helyváltoztatásának megkönnyítése érdekében a GYŐR-SZOL Zrt. térítésmentesen igénybe vehető, csendesen működő és környezetbarát elektromos kisbuszt közlekedtet november 1-jén, november 2-án, november 3-án és november 4-én 9 és 16 óra között a Nádorvárosi köztemetőben. A járatok a régi ravatalozó elől indulnak, a felszállás pontos helyét GYŐR-SZOL zászló jelzi. A kocsi folyamatosan, körjárat szerűen közlekedik a temetőn belüli főbb utakon, a rászorulók az igényeik szerint szállhatnak arra fel és le.

További segítség a sírkertekbe kilátogatóknak, hogy a GYŐR-SZOL Zrt. minden győri köztemetőben november 1-jén 10 és 16:20 óra között gondnoki szolgálatot működtet, ennek köszönhetően távolról érkezők számára a sírhelyekkel kapcsolatos ügyintézés lehetősége biztosított lesz.

A Nádorvárosi köztemető régi bejárata melletti autószalon parkolójából a Szauter úttal párhuzamos részt igénybe vehetik az autósok november 1-jén és november 2-án.

A GYŐR-SZOL Zrt. által üzemeltetett győri köztemetőkben a kegyeleti megemlékezés időszakában várhatóan biztosított lesz a vízvételi lehetőség a kutakból.

A köztemetőknél fokozott rendőri jelenlétre lehet számítani. A biztonság miatt fontos, hogy senki se hagyjon a gépkocsiban látható helyen értéket. Hasonlóan a sírokra, vagy a kút mellé se tegyenek még rövid időre sem autó- és lakáskulcsot, mobiltelefont és hasonló tárgyakat a temetőbe látogatók.

A Nádorvárosi köztemető régi bejáratánál – körforgalomnál -, a felújított burkolatú piactéren és a Szentlélek téri bejáratnál koszorú és virágárusítás zajlik. A Szabadhegyi köztemetőnél virágbolt üzemel.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2114331521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása