AZ AUDI SZAKSZERVEZETE IS KEMÉNYEN REAGÁLT A” RABSZOLGATÖRVÉNYRE”
2018. november 28. írta: Cseri Pali

AZ AUDI SZAKSZERVEZETE IS KEMÉNYEN REAGÁLT A” RABSZOLGATÖRVÉNYRE”

audi_5.jpg

Az Audi Hungária Független Szakszervezet is reagált a Kósa Lajosék által beadott Munka Törvénykönyve módosítására, méghozzá elég vehemensen, ami nagyon is érthető az emberek által csak rabszolgatörvénynek titulált módosítás kapcsán.

A Szakszervezet közleménye:

Nein, Danke 2.0!!!

“Az Audi Hungária Független Szakszervezet 2017-ben egyszer már elmondta a véleményét a munkaidőt érintő drasztikus változtatás tervezetéről! „Lassan mondjuk, hogy végre mindenki megértse!” Nálunk nem lesz 36 hónapos munkaidőkeret! NEM hagyjuk, hogy tovább zsigereljék munkatársainkat, NEM hagyjuk, hogy még ennél is nagyobb rugalmasságra kényszerítsenek bennünket, NEM hagyjuk, hogy kollégáinkat még jobban elszakítsák a családjaiktól, NEM akarunk a mostaninál nagyobb kiszolgáltatottságot, a tervezett módosítás NEM harmonizál az Európai Unió értékrendjével és az Európai Parlament és Tanács irányelvével sem (2003/88/EK). A Kollektív Szerződésünkben elért eredményeinket megvédjük minden erőnkkel és NEM vagyunk hajlandóak ebben a témában még tárgyalni sem!

NÉLKÜLÜNK NEM DÖNTHETNEK RÓLUNK!”

(ahfsz)

 

Fotó: ahfsz.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8014401666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása