BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A PARKOLÓJEGY KIADÓ AUTOMATÁKNÁL GYŐRBEN
2018. december 04. írta: Cseri Pali

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A PARKOLÓJEGY KIADÓ AUTOMATÁKNÁL GYŐRBEN

jegypark.jpg

A Győr-Szol Zrt. a felszíni fizetőparkoló hálózat üzemeltetőjeként öt parkolójegy kiadó automata esetében megteremtette a bankkártyás fizetés lehetőségét – tájékoztatott Radnóti Ákos városüzemeltetésért felelős alpolgármester. A kezdeményezés célja, hogy a parkolási díj a mai kor igényeinek megfelelően könnyen és kényelmesen kifizethető legyen.

Ehhez a kijelölt parkolójegy kiadó automatákba a pénzérmés működést meghagyva bankkártya leolvasó egységet szereltek, így a várakozás díja aprópénz hiányában egy bankkártya érintésével is rendezhető. További előny, hogy a bankkártyás fizetés csökkenti az érmepénz forgalmat, ezáltal a jegykiadó automaták üzemeltetésének terhei optimalizálhatóak. Mind az öt bankkártyás fizetést megengedő parkolójegy kiadó automata rendszámköteles, ami annyit jelent, hogy a parkolási díj számolásának indításakor elsőként a rendszámot kell beütni a billentyűzeten, majd ezt követően dönthető el a fizetés módja. A használatban az automatákon olvasható feliratok nyújtanak segítséget. A jövőben várhatóan további parkolójegy kiadó automatáknál is fizethetünk majd bankkártyával.

Bankkártyás fizetésre alkalmassá tett, rendszámköteles parkolójegy kiadó automaták Győrben:

Bajcsy-Zsilinszky út, színház oldalánál a postával szembeni parkoló

Czuczor Gergely utca, színház főbejáratával szembeni parkoló

Arrabona udvar

Zechmeister utca, buszmegálló mögötti parkoló öböl

Zechmeister utca, Jókai utca és Virágpiac közti szakasz

Forrás: gyor.hu

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4514429812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása