Ajándékkal kedveskedtek a győri zsaruk a beteg gyerekeknek
2018. december 06. írta: Cseri Pali

Ajándékkal kedveskedtek a győri zsaruk a beteg gyerekeknek

ajandek_zsaruk.jpg

A Győri Rendőrkapitányság járőrei a Télapótól kapott ajándékkal kedveskedtek a megyei kórház sürgősségi gyermekrészlegének.

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata elé 2018. december 5-én megérkezett a Mikulás, akinek útját a Győri Rendőrkapitányság közrendvédelmi járőrei biztosították azért, hogy minden gyermekhez időben elérjen. A Télapó egy doboz szaloncukorral köszönte meg a rendőri segítséget. A Közrendvédelmi Osztály munkatársai gondoltak egyet, és a kedves gesztusként kapott ajándékkal meglepték a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház napokban átadott új gyermeksürgősségi részlegének munkatársait.Bár reméljük, hogy az ünnepek alatt minél kevesebb kisgyermeknek kell igénybe venni a kórház orvosi ellátását, de ha mégis, akkor ezzel is szeretnénk hozzájárulni felépülésükhöz.

 

Fotó: poilice.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3114443084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása