ELTŰNT VILLANYSZERELŐK ÜGYE: Meghosszabbították a letartóztatását a sorozatgyilkossággal vádolt férfinak
2018. december 07. írta: Cseri Pali

ELTŰNT VILLANYSZERELŐK ÜGYE: Meghosszabbították a letartóztatását a sorozatgyilkossággal vádolt férfinak

zolztan_2_1.jpg

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb 2019. március 11. napjáig meghosszabbította annak a férfinak a letartóztatását, akit a mosonmagyaróvári villanyszerelő eltűnése kapcsán több emberen elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítanak.

A bíróság a megalapozott gyanú fennállását továbbra is megállapította és a legsúlyosabb, személyi szabadság elvonásával járó bírói engedélyes kényszerintézkedés meghosszabbítását indokoltnak látta figyelemmel arra, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén az eljárás során elérhetetlenné válna, így különösen elszökne vagy elrejtőzne.

A bíróság a letartóztatás meghosszabbítását ugyancsak indokoltnak látta az eljárás nehezítésének veszélyére tekintettel. E körben a bíróság álláspontja az volt, hogy bár a bűnügyi felügyelet elrendelésének lehetősége a szökés veszélyére tekintet nélkül fennállt volna, ugyanakkor a bíróság nagyfokú eljárás nehezítésre irányuló tevékenységet feltételez a gyanúsított oldalán. Erre tekintettel pedig nincs lehetőség arra, hogy a gyanúsított távozzon az otthonába.

A döntést az ügyész és a gyanúsított tudomásul vette, míg védője fellebbezést jelentett be.

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2814453316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása