GYŐR NEM ADJA MAGÁT: VASÁRNAP TÜNTETÉS A RABSZOLGATÖRVÉNY ELLEN!
2018. december 14. írta: Cseri Pali

GYŐR NEM ADJA MAGÁT: VASÁRNAP TÜNTETÉS A RABSZOLGATÖRVÉNY ELLEN!

tunti_gyor.jpg

Vasárnap rabszolgatörvény-ellenes tüntetés lesz Győrben,17 órakor gyülekeznek majd a tüntetők a városháza előtt. Ha nem ért egyet a dolgozók kizsákmányolásával, tiltakozzon Ön is.

“Meddig engedjük még, hogy elnyomjanak, hogy ostoba birkának nézzenek bennünket?!

Ezt senki nem teheti meg büntetlenül és következmények nélkül!

Magyarország a magyaroké! Akkor szerezzük is meg. Sem Orbán Viktor, sem pedig egyik basáskodó, önelégült politikus sem űzhet gúnyt belőlünk! Dolgoztunk eddig is eleget, nem a munkával van a baj, hanem azzal, hogy már semmi néznek minket! Így is sokan vannak, akik éhbérért dolgoznak, alig látják a családjukat. Éppen ezért embertelen és undorító, hogy még jobban nyomorba akarnak taszítani minket!

Igen, Ti, akik ugyanúgy nem tűritek a szorongató kezet a nyakatok körül, Ti, akik megérdemlitek azt a kevéske szabadidőtöket, hogy a szeretteitekkel tölthessétek, Ti, akik lehet már fel is adtátok magatokban, Ti tartsatok velünk December 16-án, vasárnap a Győr városi tüntetésen! Hozzatok magatokkal bárkit, aki hajlandó kiállni magáért, az országért!

Városháza előtt gyülekezünk valamivel 5 óra előtt!!

Legyünk minél többen! Hadd lássák meg odafenn a Nagyházban mekkorát üt vissza a munkásember!!!” írják a szervezők a Facebookon.

 

Fotó: Facebook

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5014481882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása