BORKAI NAGYON DERŰS VOLT AZ IDEI GYŐRI KÖZMEGHALLGATÁSON! Innen csak a köznép, azaz Önök hiányoztak!
2018. december 21. írta: BoldiG

BORKAI NAGYON DERŰS VOLT AZ IDEI GYŐRI KÖZMEGHALLGATÁSON! Innen csak a köznép, azaz Önök hiányoztak!

gyor-varoshaza-x_muemlekek_info.jpg

Csak úgy röpülnek az évek. Portálunk indítása óta már a harmadik lakossági fórumról tudósítanánk, már amennyiben sokan ostromolnák mondanivalójukkal Zsótit, Győr polgiját.

Borkai és az általa vezetett gombnyomogatók - bocsánat - képviselők - ezúttal is közvetlenül karácsony előtt, de azért munkanapon és munkaidőben tartották meg az évente egyszer kötelező ( de többször is tartható) lakossági közmeghallgatást.

Eseménytelen, többnyire apróbb helyi problémákkal foglalkozó felszólalások és egy vidám, nyugodt polgármester. Láthatóan cseppet sem zavarja az országos tüntetési hullám, ami azért Győrben is a tornyos ház elé vitt vagy ezer elégedetlen embert néhány nappal ezelőtt.

Persze lehet nyugodt és vidám, hiszen bennfentes információnk szerint Szijjártó Péter meghozta a Főnök üzenetét. Borkai lesz ismét a Fidesz polgi jelöltje a 2019-es választásokon Győrben. Ráadásul nincs jele egyelőre annak, hogy Győrben az ellenzék fordítani tudjon.

Vagy mégis?

Nos, kedves olvasóink, ez a következő év nagy kérdése! A Fidesz igazándiból nem 2010-ben vette át a hatalmat, hanem már 2006-ban., amikor megnyerték a vidéki nagyvárosok többségében az önkormányzati választásokat. És most, ha az ellenzék képes lesz összekapni magát, akkor lesz esély visszavenni ebből a túlhatalomból valamennyit, mint legutóbb Vas megyében, Szombathelyen, ahol most úgy látszik, hogy ez sikerülni fog!

És Győr? Itt marad minden a régiben?

A közmeghallgatás fényében erősen az igen felé hajlik a válasz.

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3314505752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása