RÁCSUKÓDOTT A SOROMPÓ: Utasokkal teli csuklós busz rekedt vasúti átjáróban Győrújbaráton, és jött a vonat...
2019. január 11. írta: Cseri Pali

RÁCSUKÓDOTT A SOROMPÓ: Utasokkal teli csuklós busz rekedt vasúti átjáróban Győrújbaráton, és jött a vonat...

auto_atjaron.jpg

Szemtanúk szerint a sorompó a járműre csukódott, a vonat pedig dudálva közeledett…

Egy diák elmondása alapján talán csak egy méteren múlt, hogy a vasúti átjáróban bent rekedt buszba nem hajtott bele egy vonat. A buszsofőr – szintén az elmondások szerint – a piros jelzés ellenére hajtott a

sínekre, s az előtte lévő autósor miatt nem tudott rendesen átjutni. A Volán-társaság szerint a sofőr nem hibázott.

A busz mögött állt az az autós, aki a Facebookon számolt be a történtekről: „Szerdán reggel 7 óra 10 perc körül voltam szemtanúja egy veszélyes esetnek. A Győrújbarát felől Győr irányába tartó autóbusz közvetlenül előttem haladt. A vasúti lámpa már piros volt (ez egyértelműen látszott), így én lassítottam is. A busz azonban ezt nem tette meg, az átjáróba behajtott, de amint az várható is volt, nem tudott teljesen áthaladni az előtte hosszan álló kocsisor miatt..." A szemtanú, aki szerint az álló kocsisor is jól látszott már messziről, így folytatja a történetet: „A sorompók elindultak lefelé, de az alatta rostokoló busz miatt az egyik nem tudott lecsukódni. A busznak ütközött, majd kis erőlködés után letört. A busz hátulja így a sorompón túllógott a vonatsín felé.

A vonat érkezett, dudált és nagy sebességgel áthaladt az átjárón. Szerencsére a busz mögött haladt el...

A sofőr kényelmesen kiszállt, a letört darabot felvette az útról, megpróbálta félredobni, de az a hó miatt visszacsúszott. Így inkább nekitámasztotta a lámpának valahogy. Ekkor a vonat már érkezett, dudált és nagy sebességgel áthaladt az átjárón. Szerencsére a busz mögött haladt el..."

A teljes cikket ide kattintva olvashatja el.

Fotó: Mészáros Mátyás

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9514556536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása