GYŐRI TÁJBOKSZ: Tényleg csak ököllel lehet megnyerni egy vitát? Leütlek, oszt igazam van?
2019. január 14. írta: Cseri Pali

GYŐRI TÁJBOKSZ: Tényleg csak ököllel lehet megnyerni egy vitát? Leütlek, oszt igazam van?

okol-verekedes.jpg

A Győri Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két helyi férfi ellen.

A rendőrségre tegnap 3 óra 25 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy Győrben egy férfit bántalmaztak. A helyszínre kiérkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy alkalmi ismerősei hívták fel egy lakásba beszélgetni, majd ott előzetes szóváltást követően őt többször ököllel megütötték. Elmondása alapján a járőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták az elkövetőket, T. Attila 21 éves és T. L. Dániel 28 éves helyi lakosokat. A bántalmazókat a rendőrök a Győri Rendőrkapitányságra előállították, és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5614561930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása