KOMOLY ELŐRELÉPÉS AZ AUDI SZTRÁJK SORÁN! Másfél nap után a vállalat holnapra új ajánlattal rukkol elő
2019. január 25. írta: BoldiG

KOMOLY ELŐRELÉPÉS AZ AUDI SZTRÁJK SORÁN! Másfél nap után a vállalat holnapra új ajánlattal rukkol elő

tuntetes-ahfsz-20190125.jpg

A mai tárgyalások után telefonon elcsíptük Szimacsek Tibort.

Elmondta, hogy jelen pillanatban még nincs konkrét, számszerűsített bérmegállapodás, így természetesen tovább folytatódik a sztrájk az Audi győri gyárában.

Mindenféleképpen jelentős elmozdulás a szakszervezet szerint, hogy végre normális, érdemi tárgyalásokat tudtak a felek egymással folytatni. A mai nap eredménye, hogy holnap du 2-kor folytatják a tárgyalásokat, ahová az ígéretek szerint, szerkezetében, a munkavállalók bérajánlatával megegyező ajánlattal fog érkezni a munkáltató, erre kérték a szakszervezetiesek a cég tárgyalódelegációját, akik erre ígéretet tettek. Ezek után most már az almát az almával tudják összehasonlítani.

A szakszervezet képviselői jelezték, hogy kicsit érthetetlenül állnak az Audi tempóján, hiszen a másfél napnak kellett eltelnie, hogy érdmeben leüljenek tárgyalni és újabb egy nap fog eltelni, hogy értékelhető ajánlatot kapjanak a cégtől.

Természetesen, ahogy eddig, úgy most is jelezték, hogy bármikor, akár éjszaka is hajlandóak tárgyalni, nem a további károkozás a céljuk, hanem a bérmegállapodás - nyilatkozta Szimacsek Tibor

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3714588836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása